A Ty koleżanko.. nauczkę masz i doświadczenie ... zagraniczne.. To bezcenna przewaga konkurencyjna na polskim rynku ... Koledzy mojego syna pracowali z Tobą.. I wielki szacun dla Ciebie bo Jesteś osobą godną zaufania i szacunku chociaż masz charakterek. Odpowiedzialna Jesteś. Słyszałam historię jak ekipa się cała spiła na święta i poszła tak do pracy. Przy mnie się z tego śmiali ale ja mam to za cechę pozytywną a nie powód do nabijania. Gdyby nie Twoja ingerencja rzetelna to kolejna partia towaru za 14 000 koron poszłaby na śmietnik po tym jak odwalili fuszerkę na hali produkcyjnej przy zbiorze .. W chłodni wylądowały zielone kwiaty a dojrzałe zostały na ogródku i poszłyby do kosza. Gyby to ode mnie zależało to dostałabyś premie i awans. Ale z tego co wiem, to tam takie osoby dorabiają się tylko garbu.A jak dobrze wiesz...Zwrócilibyście to z własnych kieszeni, taka głupotę.Nie pchaj się dziewczyno zagranicę tylko startuj do pracy w Polsce. U Nas trzeba solidnych ludzi a obiboki niech są walone w konia poza granicami. Napisz do mnie, chętnie dam Tobie pracę. Dobrą, dobrze płatną. Pozdrawiam.
9 Lat, 3 Miesięcy temu